IMPLEMENTATION OF FMEA ANALYSIS IN THE PROJECT APPROACH - OLESIK Anna; STANIEWSKA Ewa (2018)
Analiza FMEA odgrywa istotną rolę w doskonaleniu procesu i produktu mając na celu zachowanie wymaganych standardów całych łańcuchach dostaw. Celem pracy jest analiza możliwości wykorzystania metody FMEA w podejściu projektowym