PROPOSAL FOR THE PROCESS OF WAREHOUSING IN THE ENTERPRISE - BARTOSIEWICZ Paweł (2018)
W artykule przedstawiono problematykę usprawnienia procesu magazynowego na przykładzie rzeczywistego magazynu przedsiębiorstwa dystrybuującego sprzęt AGD i RTV. Na podstawie przeprowadzonej analizy funkcjonującego magazynu opracowano propozycje usprawnienia procesu magazynowego w tym przedsiębiorstwie. Niezwykle ważnym etapem tych działań była identyfikacja i analiza procesów magazynowych badanego przedsiębiorstwa.