THE SAFETY OF CRITICAL INFRASTRUCTURE IN THE LIGHT OF NEW THREATS - RADZIEJEWSKI Ryszard (2011)
W artykule przedstawiono akty prawne regulujące ochronę infrastruktury krytycznej, a także obiektów szczególnie ważnych dla bezpieczeństwa i obronności państwa w świetle nowych zagrożeń dla infrastruktury, zwłaszcza terroryzmu i cyberterroryzmu.